4.04.2014

Review: Sleek i-Divine oh so special palette

Sleek. Het budget make-up merk uit Amerika dat sinds een aantal jaren ook een steeds meer in Nederland te krijgen is . Sleek heeft een aantal verschillende i-Divine palettes zoals i-Divine in storm en het i-Divine sunset palette en vandaag review ik voor jullie het i-Divine oh so special palette.



Het doosje is zoals we van Sleek gewend zijn: Een prachtig plat, matzwart doosje met daarop in shinny letter Sleek. Aan de binnenkant zien we de 12 kleuren en de mooie grote spiegel. Het enige nadeel aan de doosje vind ik, dat je ze vaak wat lastig open krijgt, zeker als je niet zulke lange nagels hebt.


Het i-Divine oh so special palette is een palette met een aantal lieve, zachte perzik en roze tinten, maar heeft ook een aantal donkerdere aardetinten en een hele mooie matte zwart. Met dit palette kun je supermooie naturelle looks maken, zeker nu in de lente met de prachtige perziktinten, maar ook een smokey eye is prima te maken met dit palette.


Het palette bevat een aantal prachtige shimmeroogschaduws, zoals Organza, Gateau en Celebrate. Vooral Celebrate is prachtig te blenden in de crease voor een mooie diepte in je ooglook.

Bow - Organza - Ribbon
Pamper - Gateau - The Mail

Daarnaast bevat dit palette ook nog een paar geweldige matte oogschaduws. Zo is Bow een prachtige matte highlighter. Noir is een mooie matte zwart die je zeker ook goed kunt gebruiken als lijntje bij je bovenste wimperrand, voor een smokey eyeliner.

Gift Basket - Glitz - Celebrate
Boxed - Wraped Up - Noir
De pigmentatie van de oogschaduws is super. Op de foto’s vallen de lichte oogschaduws iets weg, maar zeker de pigmentatie van de donkerdere kleuren is geweldig. Zelfs de pigmentatie van de matte kleuren is uitstekend, terwijl je vaak bij budgetmerken ziet dat de matte kleuren vaak veel minder gepigmenteerd  zijn. Al met al is de pigmentatie van die sleekpalette uitstekend, zeker tegenover de prijs die je ervoor betaald.


De Sleek i-Divine palettes kosten rond de €10,- en zijn te koop bij onder andere de Beau make-up store in Groningen en in de webshop van misslipgloss.nl
Love, Annick
Eindoordeel: 8 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.
Love, Annick